OM OS

BUBBLEWEAR

VORES HISTORIE

Om Bubblewear

Hos Bubblewear Copenhagen tror vi på, at det bedste shapewear er det, du altid har liggende i øverste skuffe, fordi du ved, at det gør det bedste for at fremhæve dine kvindelige former. Vi mener, at alle har ret til altid at føle sig som den bedste udgave af sig selv. Derfor leverer vi shapewear af høj kvalitet, som giver dig det ultimative butt lift.

Historien om Bubblewear er først og fremmest historien om mig, der længe havde ledt efter det ideelle shapewear. Jeg havde en forestilling om, at størstedelen af det shapewear, som var på markedet, hverken fremhævede eller konturerede mine former på den bedst mulige måde.

Bubblewear begyndte dermed som en personlig efterspørgsel efter en anden form for shapewear. I modsætning til typisk shapewear, som blot strammer op og mindsker kvinders former, ville jeg forsøge at udvikle et produkt, som i stedet ville understrege og omfavne dem. Herefter fik jeg en åbenbaring om, at hvis jeg manglede shapewear, som fremhævede bagdelen - så gjorde flere kvinder formentlig også. Det igangsatte en rejse med design, kvalitetssikring og udvikling af det ultimative shapewear. Efter jeg havde fået mine første samples hjem, oplevede jeg en massiv interesse fra veninder, hvorefter jeg besluttede, at flere skulle have glæde af shapewear, hvorfor jeg nu har inviteret resten af Danmark med på rejsen.

Med Bubblewear er der skabt et produkt som fremhæver og løfter bagdelen, og som fungerer til enhver kropstype.

VISION

Med Bubblewear har vi forsøgt at udvikle en ny generation af shapewear, som fungerer til enhver kropstype. I modsætning til typisk shapewear, som blot strammer op og mindsker kvinders former, vil Bubblewear i stedet understrege og omfavne dem.

Vi er inspireret af at hjælpe kvinder med at finde shapewear, som markerer og fremhæver deres former på den mest ideelle måde. Med Bubblewear ønsker vi, at du aldrig skal gå på kompromis med effekten af dit shapewear og få det ultimative ud af din krops naturlige form.  Det skal ikke blot handle om at se godt ud i et par bukser eller en stram kjole, med derimod at føle sig mere komfortabel. Bubblewears ultimative mål er at hjælpe vores kunder til at føle sig som den bedste udgave af sig selv.